Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » VOJVODINA » Cirkus liga » Cirkus Kup
Author Message
 Post subject: Re: 06. kolo grupne faze
 Post Posted: December 12th, 2016, 2:02 pm 
Offline
Cirkus titula (1), Cirkus Kup (1)
Cirkus titula (1), Cirkus Kup (1)
User avatar

Joined: July 2nd, 2011, 12:54 am
Posts: 5432
Location: Detelinara
Ja sam pogrešio belaj počinje več od knock out faze :masna:

A šta veliš na ovo ;) Dva meča dnevno.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... e-u-Napulj

Quote:
Prve utakmice će se igrati 14, 15, 21. i 22. februara, a revanši 7, 8, 14. i 15. marta.


Top 
 Post subject: Re: 06. kolo grupne faze
 Post Posted: December 12th, 2016, 3:41 pm 
Offline
A(d)min / Cirkus titula (1), Cirkus Kup (0)
A(d)min / Cirkus titula (1), Cirkus Kup (0)
User avatar

Joined: January 2nd, 2009, 4:05 am
Posts: 18889
Razumem da uvek mogu da se nađu neke zamerke, ali koliko se sećam tebi je bilo ispod časti da preuzmeš vođenje Cirkus kupa sa svom pomoću koja bi ti bila na raspolaganju, čak i sa moje strane. Sada povrh svega, imaš šta da zameraš. Da uprostim... ako nisi spreman da preuzmeš odgovornost na sebe, zar nije krajnje licemerno da tražiš odgovornost za istu stvar od drugoga?

Niko od nas ne određuje termine i neke okolnosti su iznad svih nas. Ipak, ono što je do mene, uradiću najbolje što mogu. Da si bio kadar makar ovo da sprovedeš u delo, ne bi se razmišljao da li da preuzmeš rukovođenje ovim takmičenjem, da ne kažem "igrom", pošto je primetno da je ovo nekome mnogo više od igre.


Top 
 Post subject: Re: 06. kolo grupne faze
 Post Posted: December 12th, 2016, 9:25 pm 
Offline
Cirkus titula (1), Cirkus Kup (1)
Cirkus titula (1), Cirkus Kup (1)
User avatar

Joined: July 2nd, 2011, 12:54 am
Posts: 5432
Location: Detelinara
Šta da ja preuzmam ovo pa nisam lud. Ovo sam znao od starta ali kad niko ne razmišlja. Ja i da sam imao primedbe džaba ja pričam kad svaki moj predlog je osporavan.

Upravo zbog ovoga nisam hteo da ništa preuzimam ali opet igram jer mi se igra. Odigraću do kraja i to je to. Sa kupom ovakog tipa ja završavam. Što se tiče kupa, naš predlog si dobio i eto to sam voljan da preuzmem zajedno sa Matimaticem pa izvoli ponuda ti je na stolu. Uzmi ili odbaci.


Top 
 Post subject: Re: 06. kolo grupne faze
 Post Posted: December 12th, 2016, 11:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: March 12th, 2011, 10:15 pm
Posts: 1425
bez obizra na ostre reci,smirite se....mir banditi oci povadili,isti se....sala na stranu.....ako se ne uvde pravilo da ko ne tipuje jednom ima minmus 6 bogova ko ne tipuje drugi put landara pisore ja se razmisljam da ne ucestvujem uopste...

ponovicu da jos nisam odigrao sa nekim ko nije igrao,slucajno ili namerno..ne znam....ovaj kup mi se ne svidja a zadnje kolo je prelilo casu i moj uslov svih uslova je rpavilo koje sam naveo...bez obzira bila liga sampiona ili predator ..igram igre sve ali posteno....


Top 
 Post subject: Re: 06. kolo grupne faze
 Post Posted: December 13th, 2016, 6:46 pm 
Offline
User avatar

Joined: July 29th, 2012, 9:46 am
Posts: 828
salamanka wrote:
nomad wrote:
Hajde da se i ja poslužim novinarskim(trikovima) načinom diskutovanja, čisto da bih ti ukazao na to da 2+2 nije uvek 4...zavisi iz kog ugla čovek gleda, je l'!? :novine:
salamanka wrote:
Ja sve vreme govorim da su oni banditi,ali slabo se ko ukljucuje. Nije poenta price oko pravila, da li ono valja ili ne, sto se mene tice slazem se sa pravilom da tipuje ko kako i kad hoce. Stvar je dogovora da se pravila uspostave pre pocetka sezone a ne da se donose pravila u momentu i na stranu banditima kad i kako odgovara.
:smejanje:

Nebih ništa više dodavao, niti oduzimao, kako ne bi razvodnjavali diskusiju. :respect:

diskusija se odnosila na domacinstvo ili ti prvenstvo tipovanja u odredjenom kolu,a ne da se ne tipuje uopste...toliko ..pa da zavrsimo.....napomenucu nte da do sada nisam odigrao ni jednu utakmicu a da mi protivnik ne tipuje ......a to sto ih neko nekad opominje a nekad ne to je vec za dalju,dublju i siru analizu..


Gosn slikar, ti mora da raradiš :zzz: u SŽ-u :!: :?: Sram da te bude :sudija_crveni_ , jer po difoltu bi trebao da dolaziš barem malo pripremljen na konferenciju za javnost... a, ne k'o onaj tvoj miljenik TraLalatović... :zubi:
nomad wrote:
FSS i sva takmičenja pod njihovom nadležnošću, su sama po sebi neozbiljna. Da li bi ste ih smatrali ozbiljnijim,
ka da bi na svaki mig iz "blizanaca" ili Voše, menjali pravila i norme takmišenja?!?

Izvinjavam se Bandigazdama, moje skromno mišljenje govori da ste još od prošlogodišnjih korekcija pravila na totalno pogrešnom kursu. Grešku u tipovanju nazivate pravim imenom: GREŠKA, ali već u sledećoj konstataciji pobijate sami sebe, primedbom da to baš i nije tako strašna GREŠKA(Bože moj, pa svakome može da se potkrade) pa što bi sad trenirali strogoću na ucveljenom, dragom nam prijatelju, kome se upravo potkrala?! Radi mira u kući, odričemo se svega: sebe samih pa čak i vlastitih pravila, normi i regula. Da li ste se ikada posle takvih igrarija zapitali, da li time pravite "medveđu"uslugu nečijoj povređenoj sujeti, ili sitnim ustupcima srozavate vlastiti karakter & kredibilitet na nulu!?
Mnogo se izvinjavam, ali moram primetiti da se kuća počinje graditi od temelja ka gore, a ne od krova naniže, je l'. Samim tim, onaj ko se samovoljno (ovo se ne odnosi na FILIJALE i nečije DRUGO i TREĆE JA) prijavio za učešće u "CIRKUS" ligi, automatski je prihvatio poštovaje nekih pravila i normi takmičenja. Što ne znači da će se ista automatski suspendovati, ako se neki naš bliski prijatelj ogluši o neko od njih. A vidim da se pokušava upravo to, što smatram totalno pogrešnim.
Ukidanje prvenstva tipovanja je pucanj u prazno, ili ti ustupak onima koji bi malo hteli da se igraju, a malo ne. Sve to po sistemu:"Igraću se, al ako nije po mom', vrati mi moje igračke". Pa dragi moji, to ne ide tako, pre svega zbog naših godina, kojima takvo ponašanje ne priliči. Za pošetak sedamo i popričajmo sami sa sobom, dali smo uopšte za putešestvije u "Cirkusu" po proklamovanim pravilima i obavezama, ili pak napuštatmo kompoziciju???
Dakle, slažem se u potpunosti sa Slanobarcem, da je ukidanje prvenstva tipovanja ogroman propust i materijalna povreda pravila. Bilo bi normalnije, da ste to pravo na prvenstvo u tipovanju, primenovali u obavezu, da se tipuje u određenom vremenskom intervalu.
Kako se u ozbiljnim takmičenjima(ovde se s'razlogom izuzima Super ligaSrbije) sankcioniše nepojavljivanje jednog od protivnika, na ugovoreni vremenski početak utakmice? Kad mogu drugi da budu ozbiljni, ne bi ni mi u "Cirkusu" trebali da se kicošimo...
Dake, ako se odlučite da predložite neku izmenu pravila, prvo dobro sve prostudirajte, pre nego li se odvažite na taj korak. Ovo, kako smo ove godine krenuli sa promenama - samo da bi se nešto menjalo, je najblaže rečeno neozbiljno, i dovodi u pitanje opravdanost samog postojanja "Cirkusa".
Kritikujte uočene anomalije u takmičenju, ali se potrudite da dajete ozbiljne i konstruktivne predloge, koji bi korigovali uočene greške.
Idi begaj, ponašamo se neozbiljno, ko da smo stvarno u CIRKUSU! :klovn: :zubi:

Da prostiš na izrazu, čudno mi je tvoje tadašnje bezrezervno SLAGANJE sa pravilima, a još više me čudi tvoje sadašnje, naprasno NESLAGANJE :!: :?: :nemam_pojma: Doduše, CIRKUS je ovo, zar ne. :klovn: :klovn: :klovn:


Top 
 Post subject: Re: 06. kolo grupne faze
 Post Posted: December 13th, 2016, 9:19 pm 
Offline
User avatar

Joined: March 12th, 2011, 10:15 pm
Posts: 1425
neka tipuje kad ko hoce ali samo neka tipuje, ..ende na pricu sa moje strane ...


Top 
 Post subject: Re: 06. kolo grupne faze
 Post Posted: December 14th, 2016, 4:34 am 
Offline
User avatar

Joined: July 29th, 2012, 9:46 am
Posts: 828
OK... Image


Top 
Display posts from previous:  Sort by  
 
 Page 4 of 4 [ 37 posts ] Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Board index » VOJVODINA » Cirkus liga » Cirkus Kup


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron