TRIJUMF za kraj. Jednako kao što su u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva uzeli meru na "Marakani", fudbaleri Vovjodine namereni su da i danas na "Karađorđu" nadigraju Crvenu zvezdu za kraj sezone.

- Imamo obavezu da na kraju šampionata poklonimo pobedu našim navijačima, kojima trijumf nad velikim rivalom mnogo znači - izričit je Nebojša Vignjević, trener Vojvodine.

Strateg Novosađana ističe da se još nije opredelio za tim, ali je izvesno da će kao u nekoliko prethodnih utakmica pružiti šansu mlađim fudbalerima, dojučerašnjim omladincima, željnim dokazivanja.

 

- Nastupićemo sa ekipom koja će predstavljati ravnomerno raspoređeni spoj mladosti i iskustva - najavljuje Vignjević. - Bez obzira na to što naši gosti imaju problem, želimo da pobedimo i da pružimo dobru partiju. Dodatni razlog za to je i najavljeno prisustvo raznih menadžera koji će neke igrače "držati" na oku.

Dobro je raspoloženje i u beogradskom taboru, bez obzira što je trener Sa Pintu raspustio gotovo ceo prvi tim pa na "Karađorđe" dovodi većinu omladinaca.

- Verujem u ove klince i njihov potencijal i profesionalizam. Hoću da ih vidim u jakoj utakmici, kako će da reaguju u pravoj atmosferi. Očekujem da pokažu zrelost, jer trening i meč ne mogu da se porede - ističe trener Zvezde Sa Pintu.

Jedan od predvodnika te mlade garde Vukan Savićević jedva čeka da danas istrči na teren.

- Ne tražim nikakvo opravdanje u našoj mladosti. Trudićemo se da dokažemo i navijačima i treneru da Zvezda u budućnosti može da računa na nas - poručuje Savićević.

 

VOJVODINA - C. ZVEZDA (17.00)
STADION: "Karađorđe".

VOJVODINA: Kordić - Vulićević, Đurić, Vujačić, Nastić - Poletanović, Radoja, Kosović - Alivodić, Gaćinović, Oumaru.
CRVENA ZVEZDA: Vesić - Vešović, Karaklajić - Mijailović, Garido, Savićević - Ožegović, Mihajlović, Mudrinski.

S.B.