Prijava Registracija

Pristupite svom nalogu

Pseudonim *
Lozinka *
Zapamti me

Napravite nalog

Da bi ste napravili vaš nalog polja označena sa zvezdicom (*) se moraju popuniti.
Ime *
Pseudonim *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
E-mail *
Potvrdite e-mail *

 silueta  O nama

 

FK Vojvodina - Nastavlja se, nastavlja...

+3

Veličina teksta:

Fudbaleri Vojvodine počeli sa pripremama za predstojeću sezonu. Generalni sekretar FK Vojvodina Radisav Rabrenović zabranio glavnom uredniku sajta Napred Voša Miroslavu Gajinovu da prisustvuje konferenciji za medije uprkos i pozivu koji je dobio putem mejla od klupske marketing službe.

06 18

Fudbaleri Vojvodine su jučerašnjom prozivkom u fudbalskom centru Vujadin Boškov otpočeli pripreme za predsetojeću sezonu. Dvadesetšest fudbalera se odmah stavilo na raspolaganje šefu stručnog štaba Zlatomiru Zagorčiću, a uočeno je i prisustvo Almamija Moreire, koji je sa strane posmatrao prvi trening svojih saigrača.

Po završetku treninga FK Vojvodina je organizovao konferenciju za medije na kojoj je imao nameru da upozna novinare o planu i programu priprema za predstojeću sezonu. Međutim, prilikom prilaska prvoj upravnoj zgradi na fudbalskom centru Vujadin Boškov generalni sekretar FK Vojvodina Radisav Rabrenović se obratio glavnom uredniku sajta Napred Voša Miroslavu Gajinovu i pojasnio mu da to nije izvodljivo.

- Ajde Rimba (nadimak glodur-a, prim.aut.) nemoj ljude dovoditi u neprijatnu situaciju. Klub ne želi da si ovde oglasio se Rabrenović.

Na pitanje ko je taj Klub i ko stoji iza njega Rabrenović je istakao da se radi o FK Vojvodina i da iza njega stoji predsednik Kluba i svi oni zajedno. Nakon što je od Rabrenovića zatraženo da se ta odluka da papirološki na uvid, generalni sekretar FK Vojvodina je nastavio vidno iznerviran:

- Ma kakav papir. Neću da se bavim sa tobom. Boli me ku... šta ti misliš, znači ne želimo... Nemoj ti mene da učiš, ti nas stalno zaje.....

Iako je FK Vojvodina glavnom uredniku sajta Napred Voša putem mejla čak poslao poziv za jučerašnju konferenciju za štampu, Rabrenović je pojasnio da tako nešto ne dolazi u obzir:

- Ne može! Zato što mi nećemo s tobom! Ti formiraj svoju FK Vojvodinu, pa se onda bavi s njom.

Na pitanje je li to njegov Klub ili Klub svih nas Rabrenović je dodao:

- Moj je trenutno koliko i tvoj, ali se ti ne ponašaš korektno prema nama. Vidi kakav ti je sajt i čime se baviš. Klub neće s tobom i kraj priče. Mi smo svi Klub, ali ti nisi. Uzimaš pare, imaš svoj sajt, nećemo...

Rabrenović je ovom prilikom ostao dužan odgovore na pitanja šta je to konkretno uzrokovalo ovakav stav Kluba i na koje pare je mislio. U svakom slučaju, stav Kluba je ponovo ispoštovan i glavni urednik sajta Napred Voša nije prisustvovao konferenciji za medije. Ovo je prvi put da FK Vojvodina nekome iz redakcjie Napred Voša zabranjuje prisustvo na klupskim konferencijama. Ipak, trebalo bi istaći da od avgusta meseca prošle godine FK Vojvodina zabranjuje ulazak glavnom uredniku sajta u svojstvu fotoreportera na atletsku stazu stadiona Karađorđe. Ova odluka je u suprotnosti sa sporazumom Zajednice Superligaša i Udruženja sportskih novinara Srbije od 06.10.2009. godine, jer on garantuje svim članovima USNS neometano obavljanje izveštačkog posla sa svih superligaških stadiona. Iako je Gajinov redovno na svim superligaškim utakmicama na glavnoj kapiji stadiona Karađorđe do sada pokazivao validnu legitimaciju koju izadaje USNS, njemu je bio zabranjen pristup atletskoj stazi, odakle fotoreporteri obavljaju svoj posao.

Podsetimo, povodom ovog problema USNS je 16.09.2011. godine reagovao saopštenjem za javnost u kome je pozvao rukovodstvo FK Vojvodina da Gajinovu omogući pravo na rad i pristup utakmicama i zahtevao od Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superligaša da adekvatno reaguju. Nezavisno udruženje novinara Srbije i Udruženje novinara Srbije su takođe reagovali i zatražili od rukovodstva FK Vojvodina da pojasni svoju odluku, što je Klub u prvi mah i učinio. U razgovoru sa NUNS-om direktor marketinga FK Vojvodina Petar Nikolić je obrazložio problem. Međutim, NUNS je stanovišta da razlog nije opravdan i zbog toga je od februara meseca ove godine uporno pozivao čelnike Kluba na razgovor, ali bezuspešno. Gajinov je do sada tri puta prijavljivao policiji pretnje predsednika FK Vojvodina Ratka Butorovića, a svojim saopštenjima za javnost reagovalo je Udruženje novinara Srbije i Udruženje sportskih novinara Srbije, koji su osudili postupak predsednika novosadskog superligaša.

S obzirom na sve navedene okolnosti interesantno je da je u poslednjem objavljenom broju revije "Voša" piše da FK Vojvodina gaji poseban odnos prema medijima.

 

Redakcija sajta Napred Voša

 

FOTOGRAFIJE   |   KOMENTARI NA FORUMU   |

 

Redakcija sajta
Autor teksta: Redakcija sajta
Nalog administracije sajta.

Srodni Članci
 • 15 februar 2014
 • Pisao: Stoik
Pekarić spasao Vojvodinu od poraza
 • 13 februar 2014
 • Pisao: Stoik
Rabrenović: Nikolić je seriozni prevarant
 • 12 februar 2014
 • Pisao: Stoik
Rabrenović: O prevari ćemo obavestiti i guvernerku NBS, hoćemo naše pare nazad!
 • 11 februar 2014
 • Pisao: Stoik
Nikolić: Neka Vojvodina dokaže svoje tvrdnje
 • 11 februar 2014
 • Pisao: Stoik
Hipo banka odgovara Vojvodini: Zakon nije prekršen
 • 10 februar 2014
 • Pisao: Stoik
Rabrenović: Nikolić je opljačkao Vojvodinu
 • 07 februar 2014
 • Pisao: Stoik
Rabrenović otkrio gubitke Vojvodine odlaskom trija u Partizan
 • 19 januar 2014
 • Pisao: Stoik
Jokić: Propasti nećemo

Arhiva tekstova

December 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
white_user.png

Aktivnost na forumu

Utakmice FK Vojvodina u Superligi (21)
Šta ih briga. Ionako je liga toliko neizvesna i uzbudljiva da se...
Stoik > 11.12.2017 2:43:11

Trener (394)
:smejanje: Mi nismo uspeli da pogodimo prazan...
soderstorm > 9.12.2017 8:34:09

Razni novinski tekstovi, intervjui, televizija... (4017)
Možda i bitnije, Amanović i Krnić su definitivno potvrdili koliko nisko...
soderstorm > 9.12.2017 7:23:09

IN MEMORIAM (166)
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html%3A699168-IN-MEMORIAM-Radomir-Krstic [quote="Večernje novosti">IN MEMORIAM: Radomir Krstić S.Bajić | 03. decembar 2017. 16:14...
Stoik > 3.12.2017 14:48:03

РАСПАД - Куд плови овај брод ? (233)
Šta da očekujemo? Šta bi inače moglo da se očekuje nakon ovoga...?...
Stoik > 1.12.2017 4:03:01

white_user.png

Trenutna posetaTrenutno je prisutno gostiju: 46 , registrovanih članova: 0

 

CIRKUS LIGA
Tema zabavnog karaktera
 

  Cirkus Superliga
 1.  Stoik
36
 2.  Soderstorm
33
 3.  Maticmatic
33
 4.  GUNNERS
32
 5.  Copke
29
  Prva Cirkus liga
 1.  Ober 34
 2.  Ans_filijala
32
 3.  Cirkusligas
23
 4.  Kladioničar
21
 5.  Maxa
15

 

Cirkus liga je takmičenje zabavnog karaktera u kome se pogađaju rezultati Jelen Superlige. U igri učestvuje maksimum tridesetdva igrača podeljenih u dve lige. Prvi i jedini uslov učestvovanja u takmičenju je otvaranje naloga na forumu, što se može učiniti u par jednostavnih koraka preko sledećeg linka - Registracija. Poslednji korak je prijava, što se može učiniti preko sledećeg linka - Prijava. O pravilima igre svi zainteresovani se mogu informisati u sledećem topiku na forumu - Pravila takmičenja Cirkus lige.

 

VESTI  |  TABELA CIRKUS SUPERLIGE  |  TABELA PRVE CIRKUS LIGE  |  REZULTATI CIRKUS KUPA 

PRIJAVA NOVIH TAKMIČARA  |  CIRKUS SUPERLIGA  |  PRVA CIRKUS LIGA CIRKUS KUP

 

Poslednje vesti:

 

FK Vojvodina će ove godine odbraniti osvojeni kup?

Da, ova generacija to može! - 22.2%
Nema šanse. - 77.8%
Ne znam - 0%

Ugkupno glasalo: 27
Glasanje u ovoj anketi je završeno aktivan: maj 11, 2015

01